Chirurgie estetica

Chirurgie estetica 2018-01-16T12:51:59+02:00

Descriere generala

Chirurgia estetica nu este o noutate la clinica noastra, primele operatii estetice fiind realizate de peste 10 ani, sub patronatul clinicii Interservisan.

Operatiile de chirurgie estetica sunt efectuate de o echipa de specialisti condusa de renumitul Profesor Dr. Georgescu Alexandru, fondatorul chirurgiei estetice in Cluj-Napoca, doctor de renume international, presedinte a numeroase comisii de chirurgie estetica si formator de specialisti esteticieni.

La clinica Novia se efectueaza intreaga gama de operatii estetice, de la marirea, micsorarea sau rearanjarea sânilor la operatii de lifting facial, blefaroplastie, rinoplastie, otoplastie sau operatii corporale, cum ar fi abdominoplastia, liposuctia, brahioplastia, implante gamba, brate, corectii cicatrici, precum si o serie de operatii estetice la nivel genital masculin si feminin, cum ar fi mariri sau ingrosari, labioplastii, vaginoplastii, montare pompe erectile etc.

La clinica noastra, chirurgia estetica va poate aduce un plus de frumusete si incredere in sine, cu eforturi financiare minime si cu siguranta maxima.

  PROGRAM CLINICA NOVIA

Luni – Vineri 9:00 – 19:00
Sambata 9:00 – 13:00
Duminica INCHIS

  +40 758 117 601

  +40 758 117 602

  DATE CONTACT

Str. Nicolae Pascaly, nr. 5 Cluj-Napoca

office@novia-estetica.ro

PROGRAMARE CONSULTATIE

Esti oricand binevenit la clinica noastra. Cu toate astea, daca iti faci o programare, timpul de asteptare va fi mult mai scurt.

Numele tau (obligatoriu)
Emailul tau (obligatoriu)
Telefonul tau (obligatoriu)
Doresc o programare la:
Subject
Cu ce te putem ajuta?
Inainte de a trimite, bifeaza aici!