Tratamentul caderii parului

Tratamentul caderii parului 2018-01-11T12:33:02+02:00

Project Description

Descriere generala

Tratamentul căderii părului la clinica Novia din Cluj-Napoca

La clinica Novia problema pierderii podoabei capilare este tratată cu o serie de tratamente, de la generale la minim invazive sau chiar prin implant de foliculi piloși.

Tratamentul împotriva căderii părului prin injecții la nivelul scalpului cu substanțe biorevitalizatoare duce la creșterea capacității regenerative a foliculului pilos prin hrănirea direct la rădăcina lui cu un complex de aminoacizi esențiali și acid hialuronic.

Tratamentul căderii părului se realizează cu oxigenoterapie hiperbară, prin care substanțe specifice sunt împinse prin piele cu puterea oxigenului de puritate mare, fără a fi o procedură invazivă.

Implantul de păr este posibil prin recoltarea foliculilor piloși de la nivelul unei zone donatoare, de exemplu ceafa, și transplantarea lor la nivelul zonelor cu probleme, operație care se efectuează în sala de operație, cu minimă anestezie.

În cazul în care prezentați această problemă, vă invităm să încercați cu încredere tratamentele noastre împotriva căderii părului.

  PROGRAM CLINICA NOVIA

Luni – Vineri 9:00 – 19:00
Sambata 9:00 – 13:00
Duminica INCHIS

  +40 758 117 601

  +40 758 117 602

  DATE CONTACT

Str. Nicolae Pascaly, nr. 5 Cluj-Napoca

office@novia-estetica.ro

PROGRAMARE CONSULTATIE

Esti oricand binevenit la clinica noastra. Cu toate astea, daca iti faci o programare, timpul de asteptare va fi mult mai scurt.

Numele tau (obligatoriu)
Emailul tau (obligatoriu)
Telefonul tau (obligatoriu)
Doresc o programare la:
Subject
Cu ce te putem ajuta?
Inainte de a trimite, bifeaza aici!