Mărirea buzelor

Procedura de mărire a buzelor la clinica Novia din Cluj-Napoca

Remodelare buze 2018-01-10T20:05:42+02:00

Project Description

Descriere generala

Prin mărirea buzelor se realizează creșterea de volum a buzelor, atât cât este posibil, în vederea producerii unui echilibru estetic al feței. Pentru multe femei, care au buzele subțiri și mici, această tehnică oferă multe satisfacții personale.

Procedeul de mărire a buzelor utilizează o gamă variată de produse sintetice sau biologice și poate fi realizat prin două tehnici: fie prin utilizarea de produse injectabile (acid hialuronic, grăsime proprie), fie prin implanturi de buze cu silicon permanent.

Mărirea buzelor este o problemă de natură estetică, prin care se are în vedere ca buzele mărite și remodelate să se îmbine armonios cu structura feței.

În urma unei consultații de specialitate, se va stabili metoda de tratament potrivită pentru fiecare pacient în parte. Durata rezultatelor depinde de metodă, de vârstă și de zona tratată și poate consta între 6-12 luni pentru injectabile, fiind definitivă pentru implant. Procedura de mărire a buzelor durează aproximativ 30 de minute și poate necesita anestezie locală, deși majoritatea substanțelor folosite conțin anestezic.

Produsele utilizate la clinica noastră sunt de ultimă generație, ele păstrând aspectul natural al pielii. În cazul tehnicii de utilizare a produselor injectabile, este recomandabil să se repete procedura la anumite intervale de timp, în vederea păstrării efectului dorit.

Perioada de recuperare

Pacientul își poate relua activitatea zilnică imediat după tratamentul de mărire a buzelor. În urma procedurii, buzele vor fi ușor umflate și înroșite câteva ore.

  PRETURI REMODELARE BUZE

JUVEDERM SMILE 660 RON/0.55ml
JUVEDERM ULTRA 3 1100 RON/1Gr

  PROGRAM CLINICA NOVIA

Luni – Vineri 9:00 – 19:00
Sambata 9:00 – 13:00
Duminica INCHIS

  +40 758 117 601

  +40 758 117 602

  DATE CONTACT

Str. Nicolae Pascaly, nr. 5 Cluj-Napoca

office@novia-estetica.ro

PROGRAMARE CONSULTATIE

Esti oricand binevenit la clinica noastra. Cu toate astea, daca iti faci o programare, timpul de asteptare va fi mult mai scurt.

Numele tau (obligatoriu)
Emailul tau (obligatoriu)
Telefonul tau (obligatoriu)
Doresc o programare la:
Subject
Cu ce te putem ajuta?
Inainte de a trimite, bifeaza aici!