Remodelare barbie

Remodelare barbie 2018-01-11T20:03:13+02:00

Project Description

Descriere generala

Mărire barbie la clinica Novia din Cluj-Napoca

Chirurgia plastică este o specialitate chirurgicală ce caută să îmbunătățească funcția fizică și să minimalizeze deformarile ori cicatricile, rezultate în urma accidentelor sau bolilor, precum și defectele din naștere.

Genioplastia este o procedură chirurgicală ce reface sau crește mărimea bărbiei pentru a da echilibru profilului prin mărirea bărbiei în relație cu nasul. Genioplastia reconstructivă se poate face concomitent cu chirurgia mandibulei pentru corecția disfuncțiilor de ocluzie.

În general, genioplastia este efectuată sub anestezie locală, care amorțeste și aria din jurul bărbiei. Prin incizie, chirurgul creează o cavitate deasupra osului bărbiei și sub mușchi, inserând implantul (proteza). Incizia se închide și se aplică un pansament compresiv. Cicatricea după o incizie externă e neglijabilă.

Post intervenție, pacientul poate resimți un oarecare disconfort, care poate fi controlat ușor prin medicație. Chirurgul poate recomanda și o dietă cu lichide pentru 1-2 zile după operație. Pacientul se poate ridica în aceeași zi și își poate relua activitățile și munca după câteva zile. Pansamentul se îndepărtează după o săptămână.

TARIFE PROCEDURI

Marire barbie 800 EUR

  PROGRAM CLINICA NOVIA

Luni – Vineri 9:00 – 19:00
Sambata 9:00 – 13:00
Duminica INCHIS

  +40 758 117 601

  +40 758 117 602

  DATE CONTACT

Str. Nicolae Pascaly, nr. 5 Cluj-Napoca

office@novia-estetica.ro

PROGRAMARE CONSULTATIE

Esti oricand binevenit la clinica noastra. Cu toate astea, daca iti faci o programare, timpul de asteptare va fi mult mai scurt.

Numele tau (obligatoriu)
Emailul tau (obligatoriu)
Telefonul tau (obligatoriu)
Doresc o programare la:
Subject
Cu ce te putem ajuta?
Inainte de a trimite, bifeaza aici!