Radiofrecventa medicala

Radiofrecventa medicala 2018-09-24T16:30:11+02:00

Project Description

Descriere generala

Radiofrecvența medicală la clinica Novia din Cluj-Napoca

Radiage este una dintre cele mai recente proceduri non-ablative pentru rejuvenarea (întinerirea) pielii. Procedura de rejuvenare prin radiofrecvență este o metodă nechirurgicală, neinvazivă de întinerire a pielii. Nu este un laser, ci un sistem patentat de radiofrecvență, o tehnologie americană revoluționară cu aplicații în medicina estetică.

Cum funcționează terapia Radiage?

Tehnica se bazează pe energia furnizată de undele de radiofrecvență. Aceste unde realizează o încălzire progresivă a pielii, determinând astfel contractarea fibrelor de colagen și apariția de colagen nou. Pe suprafața pielii se aplică un gel de răcire, astfel temperatura se menţine la un anumit nivel. Căldura emisă de radiofrecvență în profunzime îmbunătățește moleculele de colagen, densifică fibrele elastice și stimulează apariția de noi molecule. Radiage este o procedură sigură, eficientă, nedureroasă, nu necesită anestezie, incizii și distrugeri ale țesutului și, cel mai important, nu prezintă complicații.

Astfel ridurile de la nivelul feței sunt atenuate, textura pielii este îmbunătățită, conturul feței este remodelat. Procedura poate fi efectuată și în orice zonă în care există o laxitate tegumentară excesivă, cum ar fi abdomenul sau membrele inferioare, rezultatul fiind un aspect de piele mai fermă, mai netedă.

Tratamentul durează aprozimativ 2 ore, timp în care pacientul nu resimte durere sau discomfort și poate fi aplicat în orice moment al zilei, deoarece după tratament nu rămân urme nedorite.

Cât timp durează efectul Radiage?

Rezultatele obținute sunt imediate, remarcabile și de lungă durată. Pielea tratată este întinerită, netezită și se poate obține un efect asemănător cu cel al unui lifting. Pentru majoritatea pacienților, efectele se observă imediat după încheierea procedurii. Acestea se consolidează și se amplifică în următoarele 3-4 săptămâni post intervenție. În acest interval, la nivelul pielii se formează noi fibre de colagen care întăresc structura cutanată. Astfel se obține aspectul de piele mai tânără.

Rezultatele obținute cu Radiage persistă între 12 și 16 luni. Numărul ședințelor de tratament variază în funcție de vârsta pacientului și de aspectul pielii.

Radiage se adresează pacienților de toate vârstele.

TARIFE PROCEDURI

Radiofrecventa 70 – 260 RON

  PROGRAM CLINICA NOVIA

Luni – Vineri 9:00 – 19:00
Sambata 9:00 – 13:00
Duminica INCHIS

  +40 758 117 601

  +40 758 117 602

  DATE CONTACT

Str. Nicolae Pascaly, nr. 5 Cluj-Napoca

office@novia-estetica.ro

PROGRAMARE CONSULTATIE

Esti oricand binevenit la clinica noastra. Cu toate astea, daca iti faci o programare, timpul de asteptare va fi mult mai scurt.

Numele tau (obligatoriu)
Emailul tau (obligatoriu)
Telefonul tau (obligatoriu)
Doresc o programare la:
Subject
Cu ce te putem ajuta?
Inainte de a trimite, bifeaza aici!