Implante gamba / fese

Implante gamba / fese 2018-01-11T19:30:41+02:00

Project Description

Descriere generala

Implante gambă la clinica Novia din Cluj-Napoca

La fel ca în cazul implantelor mamare, și gambele pot beneficia de implante speciale, care vor modifica aspectul de paranteze a picioarelor, devenind mai feminine, mai voluminoase și în special mai sexy.

Intervenția chirurgicală de implant gambe consta într-o incizie mică, aproape invizibilă, în șanțul din spatele genunchiului, prin care se introduce un implant în spatele musculaturii gambei.

Operația se efectuează cu minimă anestezie, pentru a asigura confort operator pacientului, dar și echipei chirurgicale. Riscurile anesteziei sunt scăzute, dar acestea nu pot fi complet eliminate. Timpul necesar pentru efectuarea implantelor de gambă depinde de mai mulți factori, cum ar fi abordul chirurgical, anatomia pacientei sau dimensiunile inițiale ale gambei.

În general, activitatea se poate relua după 1-2 zile, iar cicatricile rezultate sunt mici și se vindecă bine. Durerile pot persista, motiv pentru care se recomandă evitarea activităților solicitante. Activitatea totală se poate relua după 4-6 săptămâni, această durată fiind diferită în funcție de dimensiunile inițiale ale gambei și nivelul activității cotidiene. Membrul inferior va trebui ferit de solicitări intense în aceasta perioadă, pentru a asigura o vindecare benefică. Chirurgul plastician va recomanda timpul optim de reluare a activității, fiecărui pacient în parte.

TARIFE PROCEDURI

Implante gambe 2600 EUR

  PROGRAM CLINICA NOVIA

Luni – Vineri 9:00 – 19:00
Sambata 9:00 – 13:00
Duminica INCHIS

  +40 758 117 601

  +40 758 117 602

  DATE CONTACT

Str. Nicolae Pascaly, nr. 5 Cluj-Napoca

office@novia-estetica.ro

PROGRAMARE CONSULTATIE

Esti oricand binevenit la clinica noastra. Cu toate astea, daca iti faci o programare, timpul de asteptare va fi mult mai scurt.

Numele tau (obligatoriu)
Emailul tau (obligatoriu)
Telefonul tau (obligatoriu)
Doresc o programare la:
Subject
Cu ce te putem ajuta?
Inainte de a trimite, bifeaza aici!