Corectie pleoape

Corectie pleoape 2018-01-11T12:17:18+02:00

Project Description

Descriere generala

Corecție pleoape la clinica Novia din Cluj-Napoca

Intervenția chirurgicală de blefaroplastie (corecția chirurgicală a pleoapelor căzute) are ca scop îndepărtarea excesului tegumentar și de țesut adipos de la nivelul pleoapelor superioare sau/și inferioare. Pliurile de piele și “punguțele” de grăsime de la nivelul pleoapelor dau aspectul de ochi obosit în permanență, uneori cauzând chiar reducerea câmpului vizual. Blefaroplastia se poate efectua în același timp la pleoapele superioare și inferioare sau asociată cu liftingul facial. Pacienții care beneficiază de blefaroplastie (corecția chirurgicală a pleoapelor căzute) au în general peste 35 de ani, dar în anumite situații intervenția chirurgicală se poate efectua și mai devreme, caz în care se extrag mai ales pernuțele de grăsime care proemină sub piele. Important este ca starea de sănătate a pacientului să fie bună, iar înainte de intervenție este recomandat să se facă un control oftalmologic, mai ales la pacienții care poartă ochelari.

Indicații preoperatorii în cazul intervenției chirurgicale de blefaroplastie:

  • nu mâncați și nu beți nimic în noaptea dinaintea operației;
  • cu 2 săptămâni înainte, întrerupeți consumul de aspirină sau alte medicamente ce pot influența coagularea sângelui; de asemenea, anticoncepționalele trebuie întrerupte cu o lună înainte;
  • dacă aveți probleme medicale (tensiune, afecțiuni vasculare, diabet, epilepsie, alergii la diverse medicamente, etc.), anuntați medicul chirurug;
  • evitați fumatul cu cel puțin o săptămână înainte de operație, precum și expunerea la soare sau solar;
  • nu tineți cură de slăbire înainte de operație, deoarece vindecarea poate fi întârziată.

Edemul și echimozele ce apar după intervenția chirurgicală de blefaroplastie dispar în câteva zile, timp în care este recomandat să întrerupeți activitatea la locul de muncă, cel puțin în primele 3 zile. Activitatea fizică intensă poate determina creșterea tensiunii arteriale, favorizând apariția sângerării. Întrucât ochiul este ușor mai sensibil la soare și vânt, este recomandată purtarea ochelarilor de protecție fumurii până la dispariția vânătăilor. Firele de sutură se extrag la 7 zile, iar cicatricile rămân albe și subțiri după câteva luni de la operație.

TARIFE PROCEDURI

Otoplastie 800 EUR

  PROGRAM CLINICA NOVIA

Luni – Vineri 9:00 – 19:00
Sambata 9:00 – 13:00
Duminica INCHIS

  +40 758 117 601

  +40 758 117 602

  DATE CONTACT

Str. Nicolae Pascaly, nr. 5 Cluj-Napoca

office@novia-estetica.ro

PROGRAMARE CONSULTATIE

Esti oricand binevenit la clinica noastra. Cu toate astea, daca iti faci o programare, timpul de asteptare va fi mult mai scurt.

Numele tau (obligatoriu)
Emailul tau (obligatoriu)
Telefonul tau (obligatoriu)
Doresc o programare la:
Subject
Cu ce te putem ajuta?
Inainte de a trimite, bifeaza aici!