Corectare urechi

Corectare urechi 2018-01-11T12:07:38+02:00

Project Description

Descriere generala

Corectare urechi la clinica Novia din Cluj-Napoca

Deformarea urechilor poate duce la frustrarea copilului și la inadaptarea lui în mediul de la școală. Chiar și pentru adulți efectele sunt nu numai de ordin estetic, dar implicit și de ordin psihic și social. Tehnica din acest domeniu permite nu numai îndreptarea urechilor, ci și modelarea sau reducerea mărimii lor. Adesea, persoanele adulte recurg la aceasta intervenție, singură sau în combinație cu alte proceduri de chirurgie plastică facială.

Otoplastia, corectarea urechilor decolate, se face pentru a apropia urechile de cap sau pentru a le face mai mici. De obicei urechile sunt asimetrice, una fiind mai decolată decât cealaltă; de asemenea pot exista diferențe de mărime între cele două urechi. Scopul operației este de a restabili această simetrie.

Operația se poate efectua după vârsta de 4-5 ani, când urechea a atins aproape dimensiunile pe care le are un adult. Este indicat ca operația să se facă înainte ca pacientul să intre în colectivități (grădiniță, școală), pentru a evita apariția unor traume psihice din cauza comentariilor nefavorabile. Este de preferat ca inițiativa pentru operație să vină în primul rând din partea copiilor, care astfel sunt mai cooperanți și mai multumiți de rezultat.

Otoplastia este considerată o operație ușoară, unde riscurile sunt mai mult de natură anestezică, la fel ca în cazul oricărei intervenții minore.

TARIFE PROCEDURI

Otoplastie 800 EUR

  PROGRAM CLINICA NOVIA

Luni – Vineri 9:00 – 19:00
Sambata 9:00 – 13:00
Duminica INCHIS

  +40 758 117 601

  +40 758 117 602

  DATE CONTACT

Str. Nicolae Pascaly, nr. 5 Cluj-Napoca

office@novia-estetica.ro

PROGRAMARE CONSULTATIE

Esti oricand binevenit la clinica noastra. Cu toate astea, daca iti faci o programare, timpul de asteptare va fi mult mai scurt.

Numele tau (obligatoriu)
Emailul tau (obligatoriu)
Telefonul tau (obligatoriu)
Doresc o programare la:
Subject
Cu ce te putem ajuta?
Inainte de a trimite, bifeaza aici!