Biorevitalizare

Biorevitalizare 2018-01-10T20:05:49+02:00

Project Description

Descriere generala

Biorevitalizare la clinica Novia din Cluj-Napoca

Biorevitalizarea este cea mai potrivită procedură în cazul în care necesitați o piele mai hidratată, mai elastică, cu o culoare îmbunătățită, și mai ales printr-o procedură rapidă. Biorevitalizarea nu îmbunătățeste pur și simplu aspectul exterior, ci și restabilește mediul interior, caracteristic pentru pielea tânără, și încetinește îmbătrânirea.

Tratamentul constă în injectarea intradermică a preparatelor pe bază de acid hialuronic, vitamine sau substanțe, ce permit restabilirea pH-ului fiziologic al pielii, ameliorarea activității celulare, hidratarea vastă și de lungă durată și îmbunătățirea tonusului muscular. Biorevitalizarea este și un tratament complex al acneei și al dereglărilor de pigmentare. Biorevitalizarea cu acid hialuronic este recunoscută ca fiind cea mai efectivă metodă de mezoterapie.

Preparatele de biorevitalizare pe bază de acid hialuronic au mai multe proprietăți:

  • rezistă un timp mult mai îndelungat în fața acțiunii enzimei hialuronidază și astfel persistă mai mult în piele, unde vor lega și vor menține apa, având ca efect o hidratare de lungă durată;
  • stimulează anumiți receptori specifici din piele (ai fibroblastiilor și vasculari) și permite sinteza „de novo” a țesutului, respectiv regenerarea și întinerirea lui;
  • eliberarea moleculei de acid hialuronic servește ca materie primă pentru sinteza elastinei și a colagenului propriu.

Așadar, prin efectuarea unei proceduri de biorevitalizare se revolvă concomitent mai multe probleme, și anume: îndreptarea reliefului pielii și înlăturarea ridurilor mici și mijlocii, hidratarea în profunzime a pielii, îmbunătățirea culorii și normalizarea microcirculației sangvine, întinerirea și corecția formei buzelor, menținerea unui efect estetic mult mai natural în zonele unde au fost sau vor fi introduse filere sau va fi efectuată botulinoterapie. În cazul tratării anterioare a ridurilor prin filere la care efectul a început să dipară, dar o nouă umplere nu este încă binevenită, o procedură de biorevitalizare este soluția ideală.

Procedurile de biorevitalizare se recomandă la un interval de 7-10 zile, în 1-3 ședințe. Indicațiile sunt individuale pentru fiecare pacient și depind de vârsta și starea inițială a dermei.

  PRETURI BIOREVITALIZARE

 

JALUPRO 350 RON

  PROGRAM CLINICA NOVIA

Luni – Vineri 9:00 – 19:00
Sambata 9:00 – 13:00
Duminica INCHIS

  +40 758 117 601

  +40 758 117 602

  DATE CONTACT

Str. Nicolae Pascaly, nr. 5 Cluj-Napoca

office@novia-estetica.ro

PROGRAMARE CONSULTATIE

Esti oricand binevenit la clinica noastra. Cu toate astea, daca iti faci o programare, timpul de asteptare va fi mult mai scurt.

Numele tau (obligatoriu)
Emailul tau (obligatoriu)
Telefonul tau (obligatoriu)
Doresc o programare la:
Subject
Cu ce te putem ajuta?
Inainte de a trimite, bifeaza aici!